FITNESS - GYM - TRÄNING

GodForm © 2013   Webbproduktion av:: Louie Balko

 
 

INSTRUKTÖRER

Anna Kaya

Anna har varit instruktör i 15 år och levererat allt från snurriga dansklasser till utmanande HIITpass runt om i världen. Idag står Anna stadigt i Finspång och är redo att lyfta God Form och Finspångs gruppträning till det bästa. Anna har en förkärlek till Les Mills och anser att ska man leverera det bästa bör man också samarbeta med dom bästa.

Anna håller ihop instruktörsteamet, hjälper till att utbilda, utveckla och coacha, står för rättvisan och för “tillsammans är vi starka!”

Anna står för mångfalden på alla sätt, är redo att möta dig på din nivå och med sprudlande energi och ett leende på läpparna längtar hon efter att få bränna kalorier, bygga styrka och shakea loss med just dig!

 

Olgay Kaya

Olgay flyttade till Sverige för 10 år sedan och höll sitt första gruppträningspass tre veckor senare. Sedan dess är han fast. Idag är Olgay välutbildad Personligtränare och har licenser i flertalet av Les Mills gruppträningspass.

Olgay strävar alltid efter att leverera bäst och nöjer sig därför inte med något halvbra - här är det all in som gäller, med en glimt i ögat!

För att nå resultat är tekniken det viktigaste - något som präglar Olgays klasser.

På Olgays meritlista står även silvermedalj i SM och VM i FitnessFive, så egen erfarenhet och kunskap inom träning och hälsa finns det gott om. Nu står han redo att dela den med er!

Monica Ehinger

Monica är den lekfulla, glada och energiska förskolläraren som även har lång erfarenhet av att leverera toppklass som instruktör.

På Monicas pass är alla välkomna och alla jobbar efter sin egna förmåga, något som Monica är väldigt duktig på att förmedla.

Monica har instruerat i allt från högintensiva steppass till glada Zumbapass - något som speglar hennes personlighet väl. Det man inte tror är att hennes specialitet är att leverera lugna pass i form av rörelse, yoga och pilates. Här har Monica hittat ett eget flow som är unikt, mycket omtyckt och uppskattat.

Vill du ta del av flowet, känna glädjen och få ta del av allas vår Monica? Hon finns här för dig!

Erkut Sert

Erkut är en omtyckt instruktör som dem senaste åren tagit stora steg i utvecklingen av sitt instruerande. Erkut uppskattas för sitt personliga sätt att leverera och bry sig om sina deltagare, han sitter alltid inne på alternativen för att du som deltagare ska få ut max och känna dig lyckad efter varje pass. Med hans pushande och engagemang når ni tillsammans nya gränser och kan ta din träning ännu ett steg.

Erkuts specialitet är att bygga egna klasser i “buren”, där får han testa nya övningar med många olika redskap - allt för att kunna ge dig max av din träning!

Är du redo? Det är Erkut!

 

Vivien Gerencser Dawoud